Hovenier Zeewolde

Hovenier Zeewolde ? Dan bent u bij Tuin Exclusief aan het juiste adres! Tuin Exclusief is een Hoveniers bedrijf met jarenlange ervaring in Zeewolde. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: Bestrating, beplanting, Tuinaanleg, Tuin onderhoud, terras overkappingen  en nog veel meer. De vraag begint al vaak met waar ligt uw tuin? Op het platteland, aan het water, in een nieuwbouwwijk of juist middenin de stad? Een flinke lap grond of misschien wel een klein balkonnetje iedere tuin of perceel is weer anders. Ook qua ligging formaat en omgeving. Wij vanTuin Exclusief zorgen altijd voor het juiste advies en plan. Iedere tuineigenaar is immers weer anders en heeft een ander budget en/of wensen. Hovenier Zeewolde

Wij houden altijd rekening met onze klanten. Denken met u mee en zorgen altijd voor een passend advies op maat. Hieronder vindt u een kleine omschrijving hoe wij te werk gaan bij het aanleggen van een tuin.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. Wij zullen dan indien gewenst een uitgebreide 3D tekening maken!

Uw specilialist als u opzoek bent naar hovenier Zeewolde

Woont u in zeewolde en bent u opzoek naar een hovenier Zeewolde? Wij zijn gevestigd in Zeewolde zo zitten wij altijd in de buurt en kunnen wij snel handelen.

Waarom voor ons kiezen?

Tuin Exclusief is gevestigd in Zeewolde.
Wij hebben 10 jaar ervaring in ons beroep.
Wij hebben ons toegelegd op tuinaanleg en onderhoud, bestrating, overkappingen en grondwerkzaamheden voor bedrijven, recreatieparken en particulier.
Wij zijn persoonlijk betrokken bij de werkzaamheden die wij verrichten.
Wij werken met veel passie en plezier, en laten uw wensen uit komen.

Hovenier Zeewolde

hardscaping_handTuinaanleg Zeewoldehardscaping

Wat een van onze klanten zei:

Ik ben meer dan tevreden met de door Tuin Exclusief aangelegde tuin! Het is letterlijk van oldschool naar nieuw gegaan! Ze hebben een nieuw en groter terras aangelegd, bestrating om mijn huis, de vijver en alle planten en bomen gesnoeid. Ik heb een groot perceel en ze waren binnen een week klaar! Ze werken netjes en efficient en kreeg van te voren alles en duidelijk uitgelegd. En naar mijn mening een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kreeg van de voren netjes te horen wat de kosten waren en als er meerwerk uitkomt wordt dit altijd netjes gecommuniceerd. Ik heb nu een meerjaren onderhoudscontract met Tuin Exclusief zo blijft me tuin het hele jaar mooi! Niks anders dan lof over deze mannen!

Don en Nicky Imming

Zeewolde Roerdompweg