Tuinaanleg Dronten Tuin Exclusief

De vraag begint al vaak met waar ligt uw tuin? Op het platteland, aan het water, in een nieuwbouwwijk of juist middenin de stad? Een flinke lap grond of misschien wel een klein balkonnetje iedere tuin of perceel is weer anders. Ook qua ligging formaat en omgeving. Wij van Tuinexclusief tuinaanleg Dronten zorgen altijd voor het juiste advies en plan. Iedere tuineigenaar is immers weer anders en heeft een ander budget en/of wensen.

Wij houden altijd rekening met onze klanten. Denken met u mee en zorgen altijd voor een passend advies op maat. Hieronder vindt u een kleine omschrijving hoe wij te werk gaan bij het aanleggen van een tuin. Tuinaanleg Dronten

Tuinaanleg Zeewolde

Tuinaanleg Dronten

Tuinaanleg Zeewolde

Tuinaanleg Dronten


Tuinaanleg Zeewolde

Tuinaanleg Dronten


Tuinaanleg Zeewoldeonink tuinen

Tuinaanleg Dronten

Een bijzonder tuinontwer dronten  kan verrassen! Voordat we aan de tekentafel gaan, nemen we samen met u de wensen en ideeën door in een vrijblijvend gesprek. We inventariseren uw wensen door een kijkje te nemen op locatie bij u in de tuin in Dronten. Als we een goede indruk hebben van de grootte, ligging en omgeving van uw tuin bespreken we welke elementen die u al in de tuin heeft wilt behouden en kunnen we u al wat tuinsuggesties geven.

Het kan soms moeilijk zijn om een stijl te kiezen voor uw tuin. Er zijn in Dronten immers veel verschillende tuinstijlen beschikbaar.

Wij adviseren u graag door samen met u uw wensen door te nemen. We beschikken ook over veel inspiratie materiaal en door de juiste vragen te stellen komen we gezamenlijk op een ontwerp. Hebt u veel tijd en energie om in uw tuin te steken? Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Houdt u van strak, modern, romantisch of speels? Hebt u spelende kinderen? Zo krijgen de plannen voor uw nieuwe tuin vanzelf vaste vorm.

Komen we tot elkaar en tot een mooi tuinontwerp Dronten? Dan meten we uw tuin op kijken naar de bodemsoort en zorgen we voor een eerste ontwerp.

We kijken samen met u naar een beplantingsplan voor welke planten u in de tuin wil terug laten komen. Ook kijken we naar de bestrating en welke stenen of tegels u het mooist vind. We kunnen u adviseren over de verlichting en eventueel terrasoverkappingen. Hierbij meten we alles op en kijken naar mogelijke knelpunten. Zo heeft u een duidelijk beeld wat de werkzaamheden zijn.

Heeft u het tuinontwerp gezien en bent u tevreden en geeft u akkoord op onze scherpe offerte voor de tuinaanleg Dronten? Dan gaan onze specialisten aan de slag en zetten het plan om in werkelijkheid. Hiervoor werken wij altijd met een strakke en efficiënte planning. Wij komen altijd onze afspraken na en gaan efficiënt en netjes te werk. Voor elk gedeelte hebben wij onze eigen specialist in zijn of haar vakgebied. Ondanks dat u weet wat de prijs is denken wij ook tijdens de aanleg met u mee en zijn flexibel in onze werkzaamheden. Of het nou om terrasoverkappingen, grondwerk, beplanting, beregening, verlichting, bestrating of waterbouwkundige werkzaamheden gaat.

Tuinaanleg Dronten

Het allerbelangrijkste is dat u uiteindelijk tevreden bent met uw droomtuin waar u jaren van kunt genieten!

Regelmatig onderhoud aan uw tuin zorgt voor een net en mooi resultaat. Tuinexclusief is de specialist in tuinonderhoud Dronten. Zo kunt u er jarenlang van genieten en heeft u verder geen omkijken meer aan uw tuin. Onze specialisten weten exact welke planten wanneer onderhoud nodig hebben en of planten speciale verzorging nodig hebben. Ook voor boomonderhoud/boomverzorging bent u bij ons aan het goede adres! Zo hebben wij tevreden klanten door het hele land en weten precies wat welke boom nodig heeft. Boomverzorging is namelijk een vak apart maar zeker een klus die voor Tuinexclusief geschikt is.

Onze specialisten zorgen het hele jaar door voor een goed onderhouden tuin waar u elk seizoen van kunt genieten. Maak vandaag nog een afspraak voor een voorjaars, zomer, najaar of winterbeurt! Ook voor het reguliere onderhoud bent u bij ons aan het goede adres! Wij staan voor u klaar en zorgen voor een tuin om van te genieten.

Tuinaanleg Dronten